CHAT + RECLAMATII
+5
SpowN
freenstyle
adyshakalu
kattalin13:)
rullz
9 participanți
FIFA Pro Club :: Campionat de FIFA 2011 :: FIFA 2011 - Internationale :: FIFA 11 - 1v1 "Sezon 1 INT. *FINALIZAT*
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
CHAT + RECLAMATII
In acest loc vom discuta totul despre acest campionat .
intrebari / nelamuriri / reclamati pot fi postate aici .
intrebari / nelamuriri / reclamati pot fi postate aici .
Re: CHAT + RECLAMATII
Se poate sa jucam si cu GAMEPAD?
kattalin13:)- M. FIFAPROCLUB RANK3
Reputatie : 0
Varsta : 27
kattalin13:) a scris:Se poate sa jucam si cu GAMEPAD?
Sigur ca da , fiecare cum poate mai bine ...
Sal, Eu am picat cu camerun, si sincer sa fiu e mare diferenta de la o echipa ca asta la Spania,Italia.
Asa ca te rog scoatema ca mai rau ma enervez si baga pe altcineva care are nervi de fier.
cel mai bine era sa lasi lumea sa-si aleaga echipa si faceam clasament pe useri ca asa e nasol, si cei cu echipe mici nau nici macar o sansa.
Bafta.
Dncolo sunt cu lazio, dar acolo macar am castigat un meci, dar mai mult nu cred.
Ms
Asa ca te rog scoatema ca mai rau ma enervez si baga pe altcineva care are nervi de fier.
cel mai bine era sa lasi lumea sa-si aleaga echipa si faceam clasament pe useri ca asa e nasol, si cei cu echipe mici nau nici macar o sansa.
Bafta.
Dncolo sunt cu lazio, dar acolo macar am castigat un meci, dar mai mult nu cred.
Ms
adyshakalu- M. FIFAPROCLUB RANK1
Varsta : 44
adyshakalu a scris:Sal, Eu am picat cu camerun, si sincer sa fiu e mare diferenta de la o echipa ca asta la Spania,Italia.
Bafta.
Ms
uita-te la grupa D
Am Irlanda.
Restul?: Anglia,Franta,Brazilia
Ce am facut pana acum: 3 victorii,1 egal, 2 infrangerii.
Ceea ce inseamna ca merg mai departe.
Deci?Se poate!!!
freenstyle- M. FIFAPROCLUB RANK1
Se poate ! Asa se face fiecare campionat de fifa 11 ... daca ati alege singuri echipele nu ar mai avea nimic farmec ! Cameroon nu este o echipa proasta , are 4 stele jumate daca nu ma insel .
P.S : Toti ar trebui sa ne jucam din placere acest joc , mereu mai si pierzi mai si castigi , asta este .
P.S : Toti ar trebui sa ne jucam din placere acest joc , mereu mai si pierzi mai si castigi , asta este .
ma frate , astia care tot se plang de echipe si care tot amana meciurile , eu nu inteleg de ce va mai inscrieti? aici depinde si de cat de bine joci nu asa ... si cel mai important toti jucam de PLACERE nu ne injuram si ne dusmanim pentru un joc ca sa faci cat mai mult puncte , spuneti si voi de nu am dreptate?
SpowN- M. FIFAPROCLUB RANK4
Reputatie : 12
Varsta : 30
Voi aveti dreptatea vostra, eu pe a mea.
Tu de exemplu cu Irlanda, poate te califici acuma, dar in viata ta no sa castigi campuinatul asta cu echipa asta, corect.
Si daca e din placere, de ce nu lasi luema sa joace cu echipe de acelasi nivel, unde e placerea cand tu joci cu Irlanda si altul cu Brazilia???
Daca intarti si voi pe ASCUNDE acolo fiecare isi ia echipa, nu sunt reclamatii, fiecare joaca cu cine vrea.
Oricum eu am iesit in competitia asta "a distractivior:, dar o sa ma uit de curiozitate sa vad daca ia Irlanda sau alta tara din asta "buna" campionatul.
Eu sincer joc 2-3 meciuri/zi, deci clar sunt incepator, si cum as putea eu sa ma distrez cu echipe mai slabe, cand ma omoara aia cu 10-0??
Macar daca as juca cu manchester sau alta echipa de 5* ar alerga si ai mei mai bine si as pierde cu 3-0, ceea ce e altceva.
Have fun.
Tu de exemplu cu Irlanda, poate te califici acuma, dar in viata ta no sa castigi campuinatul asta cu echipa asta, corect.
Si daca e din placere, de ce nu lasi luema sa joace cu echipe de acelasi nivel, unde e placerea cand tu joci cu Irlanda si altul cu Brazilia???
Daca intarti si voi pe ASCUNDE acolo fiecare isi ia echipa, nu sunt reclamatii, fiecare joaca cu cine vrea.
Oricum eu am iesit in competitia asta "a distractivior:, dar o sa ma uit de curiozitate sa vad daca ia Irlanda sau alta tara din asta "buna" campionatul.
Eu sincer joc 2-3 meciuri/zi, deci clar sunt incepator, si cum as putea eu sa ma distrez cu echipe mai slabe, cand ma omoara aia cu 10-0??
Macar daca as juca cu manchester sau alta echipa de 5* ar alerga si ai mei mai bine si as pierde cu 3-0, ceea ce e altceva.
Have fun.
SpowN a scris:ma frate , astia care tot se plang de echipe si care tot amana meciurile , eu nu inteleg de ce va mai inscrieti? aici depinde si de cat de bine joci nu asa ... si cel mai important toti jucam de PLACERE nu ne injuram si ne dusmanim pentru un joc ca sa faci cat mai mult puncte , spuneti si voi de nu am dreptate?
Sal, tu ai jucat cu Galata, chiar daca joci foarte bine crezi ca aveai sanse sa castigi campionatul cu echipa aia, sincer acuma? Si clar ca jucam toti de PLACERE, dar sa numi ziceti mie ca nu vreti sa castigati, si daca vreti sa castigati si nu aveti cum ca va trage in jos echipa unde mai e PLACEEA??
toti vrem sa castigam ,daca asa mia fost norocul la echipa asta e ...ce pot sa fac?? am totusi sanse si cu o echipe mai putin buna
adyshakalu a scris:Voi aveti dreptatea vostra, eu pe a mea.
Have fun.
Eu sincer nu va inteleg de ce vreti voi sistemul asta "sa va alegeti echipa singuri" pare prea simplu , dar o sa accept provocari si o sa pun acest sistem din Sezonul 3 . Acolo o sa vedem daca jocul se va desfasura mai "fara probleme"
P.S : chiar o sa fac un topic la "Creati FIFAPROCLUB" si sa vedem cati PRO si cati CONTRA vor fi la acest sistem de inscriere !
Eu mai trebuie sa joc cu Rusia?
stefan2212- M. FIFAPROCLUB RANK1
Azi nu ar trebuii sa se termine grupele?
freenstyle a scris:Azi nu ar trebuii sa se termine grupele?
pai acolo in topicul de la grupe scrie 16.07.2011 ...deci
Deci nu se termina azi
Neymar- M. FIFAPROCLUB RANK 4
Reputatie : 11
Varsta : 31
Cel cu care am meci in preliminarii(Suedia) nu mi-a dat accept pe mess.Mentionez ca l-am bagat in lista dimineata la ora 11.
Cum i-au legatura cu el.Sau ce fac?
freenstyle a scris:Cel cu care am meci in preliminarii(Suedia) nu mi-a dat accept pe mess.Mentionez ca l-am bagat in lista dimineata la ora 11.
Astepti sa intre pe mess , daca pana se anunta incheierea etapei nu a intrat va trebui sa faci o plangere in acest topic si vei avea avantaj de 3-0 masa verde.
Pana cand sunt preliminariile
eu trebuia sa joc cu romaniax ,in grupa A,dar nu mi-a dat accept pe mess si nu am putut jucat cele 2 meciuri!mi se cuvin 6 puncte la masa verde si locul 1 in grupa
Daca doriti pot sa pun si un print
djdark- M. FIFAPROCLUB RANK1
djdark a scris:eu trebuia sa joc cu romaniax ,in grupa A,dar nu mi-a dat accept pe mess si nu am putut jucat cele 2 meciuri!mi se cuvin 6 puncte la masa verde si locul 1 in grupa
Grupele au luat sfarsit de pe data de 16.07.2011 . Trebuia facuta o reclamatie inainte de a se incheia etapa cu grupele !
P.S : dupa cum am vazut oricum te-ai calificat
A mai trecut o zii si nici vorba de omul cu Suedia.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/835/snap0022.jpg/
E buna dovada asta pentru 3-0?
recia vs germania 0-5 in tur ... minutul 62 a iesit din jok!! trece akolo calificarea germaniei bafta !!
karate- M. FIFAPROCLUB RANK1
freenstyle a scris:A mai trecut o zii si nici vorba de omul cu Suedia.
Da , deoarece s-a terminat timpul ai avantaj aceasta dovada !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
FIFA Pro Club :: Campionat de FIFA 2011 :: FIFA 2011 - Internationale :: FIFA 11 - 1v1 "Sezon 1 INT. *FINALIZAT*
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum