CHAT + RECLAMATII
+3
kattalin13:)
19_david
rullz
7 participanți
FIFA Pro Club :: Campionat de FIFA 2011 :: FIFA 2011 - Clasic :: FIFA 11 - 1v1 * Sezonul 1 *FINALIZAT*
Pagina 1 din 1
CHAT + RECLAMATII
In acest loc vom discuta totul despre acest campionat .
intrebari / nelamuriri / reclamati pot fi postate aici .
intrebari / nelamuriri / reclamati pot fi postate aici .
Re: CHAT + RECLAMATII
rulzz avem voie sa facem CUSTOM TACTICS sau jucam cu ea asa cum este standard?
19_david- M. FIFAPROCLUB RANK1
Reputatie : 0
Varsta : 31
Avem voie cu custom tactics.
kattalin13:)- M. FIFAPROCLUB RANK3
Reputatie : 0
Varsta : 27
19_david a scris:rulzz avem voie sa facem CUSTOM TACTICS sau jucam cu ea asa cum este standard?
Da , poti modifica si la CUSTOM TACTICS si FORMATIA Jucatorilor , este interzis editarea sau transferul jucatorilor ,cei prinsi vor fi descalificati .
In meciul Liverpool - Arsenal scor 2-0 in minutul 80 ne-a iesit la amandoi din joc ... i-am spus adversarului sa jucam inca 10 minute din joc , cate au mai ramas dar el nu vrea , el vrea sa rejucam din nou meciul de la 0-0 )) deci normal se procedeaza in felul urmator: daca cumva se intrerupe se joaca cat a mai ramas si scorul care era ... de exemplu ... chelsea-manchester 2-0 sa deconectat in minutu 50 , se joaca de la inceput inca 40 de minute de la scorul de 2 - 0 , asa se procedeaza in toate campionatele in care am jucat !
RobyGhenciu- M. FIFAPROCLUB RANK2
Reputatie : 3
Varsta : 33
RobyGhenciu a scris:In meciul Liverpool - Arsenal scor 2-0 in minutul 80 ne-a iesit la amandoi din joc ... i-am spus adversarului sa jucam inca 10 minute din joc , cate au mai ramas dar el nu vrea , el vrea sa rejucam din nou meciul de la 0-0 )) deci normal se procedeaza in felul urmator: daca cumva se intrerupe se joaca cat a mai ramas si scorul care era ... de exemplu ... chelsea-manchester 2-0 sa deconectat in minutu 50 , se joaca de la inceput inca 40 de minute de la scorul de 2 - 0 , asa se procedeaza in toate campionatele in care am jucat !
Am inteles , normal tu ai avut pana in minutul 80 avantaj 2-0 ( un jucator deconectat cu un avantaj la scor nu poate fi reclamat ca ar fi o deconectare intentionata ) deci nu poti avea probleme .
Automat tu ai 50% din vina acestei greseli , poti desfasura 10 min din meci pentru incheiere numai daca si celalalt este de acord sau a 2 varianta se va rejuca meciul cu +1 Gol in favoarea ta la sfarsitul partidei de FIFA 11 !
Rullz bravo esti un admin de succes tineo tot asa FELICITARI !!!
Ultima editare efectuata de catre luci in Mar Iul 05, 2011 11:39 am, editata de 1 ori
In meciul Arsenal - Liverpool 0-2 in minutul 44 jucatorul cu Arsenal a iesit din joc , si imi spune ca sa jucam din nou meciul de la 0-0 ) ,
RobyGhenciu- M. FIFAPROCLUB RANK2
Varsta : 33
Fiind toate spuse in aceasta problema spun : scorurile efectuate pana la deconectare sa fie postate ca si rezultate finale !
In meciul Valencia-Chelsea in minutul 80 scorul era egal 2-2 iar in minutul 83 Valencia a primit un cartonas rosu iar Chelsea a inscris golul de 3-2 dupa care jukatorul a parasit INTENTIONAT jokul acesta aflandu'se in camera lobby dupa terminarea meciului...Consider ca acest meci trebuie rejucat dat fiind faptul ca nu respecta in totalitate regulile acestui campionat.
Jucatorul a parasit meciul astfel avand siguranta ca nu va fi egalat,fapt ce mi se pare incorect! Ca drept dovada in meciul Valencia-Atletico Madrid ( scor 5-2 3 dintre golurile Valenciei au fost inscrise dupa min 80 in NUMAI 9 OAMENI(adik 2 cartonase rosii primite pe parcursul meciului intre minutele 1' si 70')
Astept Raspuns.Multumesc!
Jucatorul a parasit meciul astfel avand siguranta ca nu va fi egalat,fapt ce mi se pare incorect! Ca drept dovada in meciul Valencia-Atletico Madrid ( scor 5-2 3 dintre golurile Valenciei au fost inscrise dupa min 80 in NUMAI 9 OAMENI(adik 2 cartonase rosii primite pe parcursul meciului intre minutele 1' si 70')
Neymar- M. FIFAPROCLUB RANK 4
Reputatie : 11
Varsta : 31
Neymar a scris:In meciul Valencia-Chelsea in minutul 80 scorul era egal 2-2 iar in minutul 83 Valencia a primit un cartonas rosu iar Chelsea a inscris golul de 3-2 dupa care jukatorul a parasit INTENTIONAT jokul acesta aflandu'se in camera lobby dupa terminarea meciului...Consider ca acest meci trebuie rejucat dat fiind faptul ca nu respecta in totalitate regulile acestui campionat.
Aceasta problema este asemanatoare cu cea de mai sus , in legatura cu ce ai postat tu mai sus este cu totul si cu totul adevarat . In problema ta se poate proceda foarte smplu , poti cere jucatorului rejucarea meciului (daca nu accepta poate pierde cu 3-0 masa verde ) , dar daca el va reveni cu o noua plangere la persoana ta negand aceste afirmatii meciul trebuie refacut cu nici un fel de avantaj ! (conform regulamentului daca un jucator iese din joc INTENTIONAT , nu dintr-o problema legata de conexiunea la internet va pierde 3-0 masa verde )
Pe scurt : intelegetiva pentru un nou joc !
Daca acel jucator nu va raspunde acestei plangeri sau nu va rejuca meciul acesta timp de 1 zi va pierde 3-0 masa verde .
In primul rand meciul se terminase ..era minutul 90+2 cand albitrul fluierase
In al doilea rand nu aveam cum sa ma vezi la lobby daca eu am iesit deoarece jocul se continua chiar daca unul dintre jucatori a iesit din meci
In al treilea rand imaginea cu MAN OF THE MATCH mi s-a blocat timp de 3 minute ,iar eu am iesit intr-adevar intentionat din meci...dar asta mult dupa minutul 90
Daca vrei sa jucam returul bine daca nu, nu
In al doilea rand nu aveam cum sa ma vezi la lobby daca eu am iesit deoarece jocul se continua chiar daca unul dintre jucatori a iesit din meci
In al treilea rand imaginea cu MAN OF THE MATCH mi s-a blocat timp de 3 minute ,iar eu am iesit intr-adevar intentionat din meci...dar asta mult dupa minutul 90
Daca vrei sa jucam returul bine daca nu, nu
Ditza- M. FIFAPROCLUB RANK4
FIFA Pro Club :: Campionat de FIFA 2011 :: FIFA 2011 - Clasic :: FIFA 11 - 1v1 * Sezonul 1 *FINALIZAT*
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum