FIFA Pro Club
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CHAT + RECLAMATII

+3
kattalin13:)
19_david
rullz
7 participanți

In jos

CHAT + RECLAMATII Empty CHAT + RECLAMATII

Mesaj  rullz Sam Iul 02, 2011 1:25 pm

CHAT + RECLAMATII 5numhh
In acest loc vom discuta totul despre acest campionat .
intrebari / nelamuriri / reclamati pot fi postate aici .
rullz
rullz
Admin FIFAPROCLUB
Admin FIFAPROCLUB

Mesaje Mesaje : 96
Reputatie : 0

https://fifaproclub.all-up.com

Sus In jos

CHAT + RECLAMATII Empty Re: CHAT + RECLAMATII

Mesaj  19_david Lun Iul 04, 2011 9:35 am

rulzz avem voie sa facem CUSTOM TACTICS sau jucam cu ea asa cum este standard?
19_david
19_david
M. FIFAPROCLUB RANK1
M. FIFAPROCLUB RANK1

Mesaje Mesaje : 7
Varsta Varsta : 31

Sus In jos

Mesaj  kattalin13:) Lun Iul 04, 2011 9:48 am

Avem voie cu custom tactics.
M. FIFAPROCLUB RANK3
M. FIFAPROCLUB RANK3

Mesaje Mesaje : 72
Varsta Varsta : 27

Sus In jos

Mesaj  rullz Lun Iul 04, 2011 9:53 am

19_david a scris:rulzz avem voie sa facem CUSTOM TACTICS sau jucam cu ea asa cum este standard?

Da , poti modifica si la CUSTOM TACTICS si FORMATIA Jucatorilor , este interzis editarea sau transferul jucatorilor ,cei prinsi vor fi descalificati .
rullz
rullz
Admin FIFAPROCLUB
Admin FIFAPROCLUB

Sus In jos

Mesaj  RobyGhenciu Mar Iul 05, 2011 10:54 am

In meciul Liverpool - Arsenal scor 2-0 in minutul 80 ne-a iesit la amandoi din joc ... i-am spus adversarului sa jucam inca 10 minute din joc , cate au mai ramas dar el nu vrea , el vrea sa rejucam din nou meciul de la 0-0 Very Happy Smile)) deci normal se procedeaza in felul urmator: daca cumva se intrerupe se joaca cat a mai ramas si scorul care era ... de exemplu ... chelsea-manchester 2-0 sa deconectat in minutu 50 , se joaca de la inceput inca 40 de minute de la scorul de 2 - 0 , asa se procedeaza in toate campionatele in care am jucat !
RobyGhenciu
RobyGhenciu
M. FIFAPROCLUB RANK2
M. FIFAPROCLUB RANK2

Mesaje Mesaje : 30
Reputatie : 3
Varsta Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj  rullz Mar Iul 05, 2011 11:02 am

RobyGhenciu a scris:In meciul Liverpool - Arsenal scor 2-0 in minutul 80 ne-a iesit la amandoi din joc ... i-am spus adversarului sa jucam inca 10 minute din joc , cate au mai ramas dar el nu vrea , el vrea sa rejucam din nou meciul de la 0-0 Very Happy Smile)) deci normal se procedeaza in felul urmator: daca cumva se intrerupe se joaca cat a mai ramas si scorul care era ... de exemplu ... chelsea-manchester 2-0 sa deconectat in minutu 50 , se joaca de la inceput inca 40 de minute de la scorul de 2 - 0 , asa se procedeaza in toate campionatele in care am jucat !

Am inteles , normal tu ai avut pana in minutul 80 avantaj 2-0 ( un jucator deconectat cu un avantaj la scor nu poate fi reclamat ca ar fi o deconectare intentionata ) deci nu poti avea probleme .
Automat tu ai 50% din vina acestei greseli , poti desfasura 10 min din meci pentru incheiere numai daca si celalalt este de acord sau a 2 varianta se va rejuca meciul cu +1 Gol in favoarea ta la sfarsitul partidei de FIFA 11 !
rullz
rullz
Admin FIFAPROCLUB
Admin FIFAPROCLUB

Sus In jos

Mesaj  luci Mar Iul 05, 2011 11:08 am

Rullz bravo esti un admin de succes tineo tot asa FELICITARI !!!

Ultima editare efectuata de catre luci in Mar Iul 05, 2011 11:39 am, editata de 1 ori
luci
luci
M. FIFAPROCLUB RANK1
M. FIFAPROCLUB RANK1

Mesaje Mesaje : 29
Varsta Varsta : 26

Sus In jos

Mesaj  RobyGhenciu Mar Iul 05, 2011 11:32 am

In meciul Arsenal - Liverpool 0-2 in minutul 44 jucatorul cu Arsenal a iesit din joc , si imi spune ca sa jucam din nou meciul de la 0-0 Smile) ,
RobyGhenciu
RobyGhenciu
M. FIFAPROCLUB RANK2
M. FIFAPROCLUB RANK2

Mesaje Mesaje : 30
Varsta Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj  luci Mar Iul 05, 2011 11:33 am

Mi-a iesit din joc mia scris Disconect ce vrei sa fac ?

luci
luci
M. FIFAPROCLUB RANK1
M. FIFAPROCLUB RANK1

Mesaje Mesaje : 29
Varsta Varsta : 26

Sus In jos

Mesaj  rullz Mar Iul 05, 2011 12:17 pm

Fiind toate spuse in aceasta problema spun : scorurile efectuate pana la deconectare sa fie postate ca si rezultate finale !
rullz
rullz
Admin FIFAPROCLUB
Admin FIFAPROCLUB

Sus In jos

Mesaj  Neymar Mar Iul 05, 2011 2:06 pm

In meciul Valencia-Chelsea in minutul 80 scorul era egal 2-2 iar in minutul 83 Valencia a primit un cartonas rosu iar Chelsea a inscris golul de 3-2 dupa care jukatorul a parasit INTENTIONAT jokul acesta aflandu'se in camera lobby dupa terminarea meciului...Consider ca acest meci trebuie rejucat dat fiind faptul ca nu respecta in totalitate regulile acestui campionat.

Jucatorul a parasit meciul astfel avand siguranta ca nu va fi egalat,fapt ce mi se pare incorect! Ca drept dovada in meciul Valencia-Atletico Madrid ( scor 5-2 3 dintre golurile Valenciei au fost inscrise dupa min 80 in NUMAI 9 OAMENI(adik 2 cartonase rosii primite pe parcursul meciului intre minutele 1' si 70')

Astept Raspuns.Multumesc!
Neymar
Neymar
M. FIFAPROCLUB RANK 4
M. FIFAPROCLUB RANK 4

Mesaje Mesaje : 90
Reputatie : 11
Varsta Varsta : 31

Sus In jos

Mesaj  rullz Mar Iul 05, 2011 2:24 pm

Neymar a scris:In meciul Valencia-Chelsea in minutul 80 scorul era egal 2-2 iar in minutul 83 Valencia a primit un cartonas rosu iar Chelsea a inscris golul de 3-2 dupa care jukatorul a parasit INTENTIONAT jokul acesta aflandu'se in camera lobby dupa terminarea meciului...Consider ca acest meci trebuie rejucat dat fiind faptul ca nu respecta in totalitate regulile acestui campionat.

Jucatorul a parasit meciul astfel avand siguranta ca nu va fi egalat,fapt ce mi se pare incorect! Ca drept dovada in meciul Valencia-Atletico Madrid ( scor 5-2 3 dintre golurile Valenciei au fost inscrise dupa min 80 in NUMAI 9 OAMENI(adik 2 cartonase rosii primite pe parcursul meciului intre minutele 1' si 70')

Astept Raspuns.Multumesc!

Aceasta problema este asemanatoare cu cea de mai sus , in legatura cu ce ai postat tu mai sus este cu totul si cu totul adevarat . In problema ta se poate proceda foarte smplu , poti cere jucatorului rejucarea meciului (daca nu accepta poate pierde cu 3-0 masa verde ) , dar daca el va reveni cu o noua plangere la persoana ta negand aceste afirmatii meciul trebuie refacut cu nici un fel de avantaj ! (conform regulamentului daca un jucator iese din joc INTENTIONAT , nu dintr-o problema legata de conexiunea la internet va pierde 3-0 masa verde )
Pe scurt : intelegetiva pentru un nou joc !
Daca acel jucator nu va raspunde acestei plangeri sau nu va rejuca meciul acesta timp de 1 zi va pierde 3-0 masa verde .

rullz
rullz
Admin FIFAPROCLUB
Admin FIFAPROCLUB

Sus In jos

Mesaj  Ditza Mar Iul 05, 2011 9:14 pm

In primul rand meciul se terminase ..era minutul 90+2 cand albitrul fluierase
In al doilea rand nu aveam cum sa ma vezi la lobby daca eu am iesit deoarece jocul se continua chiar daca unul dintre jucatori a iesit din meci
In al treilea rand imaginea cu MAN OF THE MATCH mi s-a blocat timp de 3 minute ,iar eu am iesit intr-adevar intentionat din meci...dar asta mult dupa minutul 90
Daca vrei sa jucam returul bine daca nu, nu
Ditza
Ditza
M. FIFAPROCLUB RANK4
M. FIFAPROCLUB RANK4

Mesaje Mesaje : 33

Sus In jos

Mesaj  rullz Mar Iul 05, 2011 10:27 pm

Fiind toate spuse decid : (meciul se va rejuca cu nici un fel de avantaje. )
rullz
rullz
Admin FIFAPROCLUB
Admin FIFAPROCLUB

Sus In jos

Mesaj  Ditza Mar Iul 05, 2011 11:16 pm

e mai bine asa:)
Ditza